Inici Destacats La Volcat portarà un miler de corredors a Igualada per Setmana Santa

La Volcat portarà un miler de corredors a Igualada per Setmana Santa

COMPARTIR

Els pròxim dies 30 i 31 de març i 1 d’abril, la capital de l’Anoia tornarà a albergar, per quart any, la VolCAT (Volta Catalunya en BTT), nascuda a Igualada el 2004. Aquesta prova atorga punts UCI en la categoria XCS S2.

Es tracta d’una cursa per etapes, en que durant els tres dies, corredors professionals i populars, lluiten per aconseguir els seus respectius objectius, obtenir punts pel rànquing UCI o ser finishers d’una gran prova de prestigi internacional.

Gairebé 1000 inscrits, de vint nacionalitats que desitgen que arribi el dia, per a poder posar-se a prova. No obstant, l’organització reserva unes places fins el final, per a gent de la comarca que vulgui participar en una de les tres etapes de la VolCAT. L’etapa recomanada per a provar la VolCAT per primera vegada, és la tercera, la més curta.

I per acabar el cap de setmana de competició, diumenge es donarà la prova Eliminator, en què els 20 millors corredors, i les 10 millors corredores, participaran per ser l’últim o última en ser eliminats. Cursa que es donarà al Parc Central, en un circuit curt i intens que farà gaudir d’allò més al públic assistent. Un autèntic espectacle.

Volcat festival

Més enllà de la cursa, VolCAT ha volgut crear un autèntic festival per tots els públics al voltant d’una gran prova ciclista. Dins del festival, s’hi podran trobar diverses activitats per a tota la família, el que permetran gaudir d’una gran experiència ciclista. Dins d’aquestes, cal destacar-ne dues de molt esperades: E-Bike i VolCAT Infantil.

El dissabte per la tarda es donarà el tret de sortida a una excursió amb bicicletes elèctriques, que faran el recorregut de la tercera etapa. A la vegada, es durà a terme la cursa infantil, en què els més petits seran els protagonistes sobre les dues rodes.

Amb el festival VolCAT té l’objectiu de fer viure la cursa a les famílies dels participants, i alhora, fer que el ciutadans d’Igualada s’apropin a gaudir de diferents activitats:

Les diferents propostes pels més petits de la casa seran: woodpark, pumptrack, inflables, push bike trial, i les activitats de mostra que oferiran els diferents municipis de la comarca, com seran Llegendes de Tous, o taller de flors del Fira Verd de Carme, entre d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*