Inici Destacats La VolCAT celebrarà a Igualada la seva quinzena edició ampliant la seva...

La VolCAT celebrarà a Igualada la seva quinzena edició ampliant la seva durada

COMPARTIR
La presentació de la prova s'ha celebrat aquest dimecres al Museu de la Pell. Foto: Anna Olea / Ocisport

El ‘Museu de la pell d’Igualada’ ha acollit aquest dimecres la presentació institucional de la VolCAT 2019, en què l’alcalde d’Igualada i President de la Diputació de Barcelona, ​​Marc Castells; Daniel Laga, coordinador d’Esports a la Diputació de Barcelona; la representant de la Federació Catalana de Ciclisme, Anna Villar; i Albert Balcells, director de la VolCAT, han presentat l’esdeveniment davant els mitjans de comunicació.

Del 18 al 21 d’abril, la capital de la comarca de l’Anoia, tornarà a acollir, per cinquè any, la VolCAT, nascuda el 2004. Una prova destinada a ciclistes professionals que busquen punts pel rànquing internacional, en ser una cursa UCI en la categoria XCS S2; però alhora, també a aquells participants populars que busquen descobrir un territori ideal per a la pràctica del Mountain Bike, tal com ha comentat Marc Castells.

També va fer referència al fet, que justament aquest any que la ciutat és ciutat europea de l’esport, la prova creix de 3 a 4 etapes.

Albert Balcells ha destacat que es tracta d’una edició especial que, any rere any, ha evolucionat i que atrau molts ciclistes internacionals, 1000 inscrits de 20 nacionalitats, que volen gaudir d’unes vacances diferents, trobant zones espectaculars com les vistes a Montserrat, que es trobaran en alguna de les etapes. O gaudir del Festival, que comptarà amb multitud d’activitats per a tots els públics. I d’altres que es marquen la carrera com un objectiu professional, com és el cas del campió d’Europa de XCM, Alexey Medvedev; el campió del Món de XCE, Titouan Perrin-Ganier; o campions nacionals com Hans Becking o David Valero. Per acabar va voler donar les gràcies a totes aquelles institucions i patrocinadors que ajuden a fer possible la VolCAT. Com és el cas del patrocinador principal, GIANT, fabricant número 1 del món.

Daniel Laga va recalcar que la VolCAT encaixa amb la filosofia de la Diputació de Barcelona, ​​creant afició i fomentant l’esport en tots els àmbits.

Finalment, Anna Villar va insistir que la Federació Catalana de Ciclisme se sent orgullosa de potenciar i donar suport a la VolCAT. Un esdeveniment que apropa el ciclisme a totes les edats.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*