Inici Festes Els viticultors de la Conca d’Òdena donen a conèixer els seus vins

Els viticultors de la Conca d’Òdena donen a conèixer els seus vins

COMPARTIR

Amb la voluntat de donar a conèixer els vins que en petites produccions actualment s’està elaborant a la Conca, l’Associació de Petits Viticultors de la Conca d’Òdena, organitzen la segona Festa del vi novell. El raïm collit el 2018, surt a la llum en forma de vi. Alguns blancs ja estan acabats, amb fruita pujada i acidesa alta. Mentre els negres tindran una evolució més llarga i seran més alcohòlics, potser aspres, però que encara recordaran al raïm d’on van sortir.

La iniciativa presentarà els vins dels microcellers de l’associació i vol promocionar el vi dels petits viticultors de la Conca, donant a conèixer la temporalitat del seu consum i un vi nou, que mostra ja, les primeres notes de com seran els vins de l’anyada.

Al llarg de la festa, els microproductors participants oferiran una degustació de vins novells de varietats locals i de proximitat, també es podran degustar tapes elaborades per gent del barri de Xauxa. Estaran Al Local de Xauxa a la plaça Catarineu / carrer Sant Ignasi, a partir de les 8 del vespre del divendres 14 de desembre de 2018.

Els petits productors de la Conca oferiran els seus vins i informaran de les seves característiques i del projecte que tenen en comú.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*