Inici Festes El Vilashopping reparteix més de 2.000 tapes

El Vilashopping reparteix més de 2.000 tapes

COMPARTIR

El regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios ha resumit aquesta edició del Vilashopping amb una sola paraula “espectacular”. Palacios ha destacat el nombrós públic que es va anar aplegant a la plaça del Mercat des de les cinc de la tarda i ha valorat l’acte de manera molt positiva.

Els jocs de fusta, els karts i l’espai familiar van funcionar molt bé, explica Palacios, i van portar gent a la plaça des de primera hora de la tarda. Gent que va aprofitar per visitar la mostra del comerç local i que ja va empalmar amb la degustació de tapes que va ser tot un èxit, assegura.

Aquest any, explica Francisco Palacios es van servir 2.300 tapes, una xifra molt superior a la d’edicions anteriors. La parada de tapes sense gluten, que van anar a càrrec de La Llar, el bar restaurant del Casal de la Gent Gran, va apostar per les croquetes i els nuggets de pollastre, i no només va funcionar molt bé sinó que va acabar sent la parada de referència de la mainada, assegura Palacios. L’oferta sense gluten, diu el regidor, va ser molt ben valorada per les persones que pateixen de celiaquia i també va funcionar molt bé la cocteleria que va servir diferents combinats que van permetre allargar la nit de tapes i gaudir amb una copa mentre sonaven els concerts dels joves talents locals.

Aquest ha estat un altre dels punts que ha destacat el regidor de Promoció Econòmica que s’ha mostrat “orgullós i satisfet del talent dels joves que van actuar”. “Amb només 13, 15 i 17 anys, aquests joves vilanovins ens van fer gaudir molt la nit de dissabte i per algunes persones que van escoltar-los”, diu Palacios, “van ser un gran descobriment”

El regidor assegura que “les expectatives i els objectius marcats es van complir amb escreix i el Vilashopping ha servit, un any més, per promocionar el comerç, els restauradors locals, i també els joves talents”

Francisco Palacios ha volgut agrair i felicitar els comerços participants pel seu esforç i per la qualitat dels productes que van oferir, els tècnics municipals: Brigada i Comunicació, però sobretot de Promoció Econòmica, per la seva tasca i el seu compromís.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*