Inici Destacats Els vilanovins Luis i Emma Perea es proclamen subcampions del «Desafío de...

Els vilanovins Luis i Emma Perea es proclamen subcampions del «Desafío de Guerreros»

COMPARTIR

Les Franqueses del Vallès van ser l’escenari d’un emocionant esdeveniment esportiu: el Desafío de Guerreros, una carrera d’obstacles que posa a prova la resistència, la força, l’agilitat i la determinació dels participants. Entre els atletes més destacats, Luis Perea i Emma Perea, pare i filla de Vilanova del Camí, van aconseguir proclamar-se subcampions en les respectives categories.

Amb una exigent prova de 6 quilòmetres i 20 desafiaments complicats, aquest esdeveniment itinerant va reunir 1200 participants.

Luis Perea va demostrar una gran fortalesa i resistència, i es va situar en la posició 109 en la classificació general. A més, va obtenir el segon lloc en la seva categoria, assegurant així el merescut lloc en el podi.

D’altra banda, Emma Perea, va destacar salvant els obstacles d’aquesta cursa en mig de la natura, amb fang i aigua, i va aconseguir també el segon lloc.

El Desafío de Guerreros no és només una competició física exigent, sinó també un repte emocional i mental. A més, promou l’esperit de superació i treball en equip. Amb 1200 participants de diferents nivells i edats, aquesta competició s’ha convertit en un referent per a aquells que busquen desafiar els límits i gaudir d’una experiència esportiva única.

La cita atreu una àmplia varietat de participants, des d’atletes d’elit fins a entusiastes de l’esport i persones que busquen un desafiament personal. Però a més de la competència individual, també es promou la col·laboració entre els participants, ja que molts obstacles requereixen ajuda mútua per a superar-los.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*