Inici Gent La vilanovina Teodora Vaquero celebra els seus 106 anys

La vilanovina Teodora Vaquero celebra els seus 106 anys

COMPARTIR

Teodora Vaquero va celebrar el passat dijous el seu aniversari i ja en van 106. Malgrat la seva edat, aquesta vallisoletana, continua encomanant una energia i bon humor impagables. L’alcaldessa Noemí Trucharte i el primer tinent d’alcalde, Francisco Palacios, han visitat a l’àvia a la residència Amavir, li han regalat un ram de flors en nom del municipi i han bufat les espelmes del pastís.

Als seus 106 anys Teodora Vaquero continua tenint el cap ben clar i una memòria prodigiosa. Aquest dimarts ha compartit amb els representants municipals algunes històries de joventut, quan anaven a ballar als envelats, i ha cantat un bon repertori de cançons, tot i que assegura que les que més li agradaven eren les de Paquita Rico i Lola Flores.

L’àvia, la més gran d’Amavir, ha rebut diferents visites aquest matí: amics i residents – un d’ells, l’Alfonso, li ha regalat una rosa blanca que ha lluït al pit –. A tots ells, la Teodora els ha agraït de tot cor les seves felicitacions i els ha desitjat molta sort i molta salut.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*