Inici Destacats La vilanovina Teodora Vaquero celebra 105 anys

La vilanovina Teodora Vaquero celebra 105 anys

COMPARTIR

Teodora Vaquero ha fet aquesta setmana els 105 anys. La segona centenària més gran de Vilanova del Camí, va néixer a Valladolid i viu des de fa una dècada a la residència Amavir on aquest dimecres l’han visitat la regidora de Cultura, Imma González i el regidor d’Esports, Camilo Grados. Acompanyats per la directora del centre, Àgatha Barea i de la família, la Teodora ha bufat les espelmes del pastís i ha conversat animadament amb González i Grados.

Els ha explicat que les treballadores de la residència l’havien sorprès la nit del seu aniversari portant-li un pastís i fent-li bufar les espelmes. “Soy la más mayor de la residencia”, diu orgullosa la Teodora que ha passat una estoneta molt agradable rebent visites i compartint experiències i records. Sent orgull i passió pel poble que la va veure néixer, Montealegre de Campos, i per la seva terra, Valladolid, tot i que assegura que a Vilanova i a Igualada, on va treballar de jove, la coneix tothom.

La família, els seus fills i alguns néts, han compartit també aquesta celebració amb els representants del consistori, tot i que la festa grossa la van fer a la tarda en companyia de la resta de la família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*