Inici Destacats La vilanovina Teodora Vaquero celebra 104 anys

La vilanovina Teodora Vaquero celebra 104 anys

COMPARTIR

Teodora Vaquero ha fet aquest dimecres 104 anys. Aquesta vilanovina nascuda a Valladolid viu des de fa nou anys a la residència AMMA on l’han anat a felicitar l’Alcaldessa Noemí Trucharte i els regidors Francesc Palacios i Imma González. Acompanyats per la directora del Centre, Natàlia Royo, i per la família, la Teodora ha bufat les espelmes i ha brindat amb cava per festejar aquest aniversari.

Teodora Vaquero ha mantingut una conversa molt distesa amb els membres del consistori. Els ha explicat que va néixer a Montealegre de Campos, a la província de Valladolid, i que va créixer en un poblet veí, Belmonte de Campos, que “té un castell molt bonic amb quatre merlets on hi fan niu les cigonyes”.

Aquesta àvia centenària fa 60 anys que va venir a Catalunya on va treballar com a minyona al Cilindro “una de les cases més grans d’Igualada”. “A mi m’agradava molt la festa i el ball però el meu marit era més seriós i no li agradaven totes aquestes coses” diu nostàlgica mentre recorda quan s’estimaven amb el seu espòs, Severiano.

Interromp la conversa una trucada telefònica, és un familiar que la felicita en el dia del seu aniversari. “Avui és un dia molt especial, estic envoltada de molta gent, ha vingut la senyora alcaldessa”, li explica.

Agraïda per la visita dels regidors i l’Alcaldessa i pel ram de flors que li han lliurat en nom del consistori, s’acomiada de tots ells esperant una nova festa a la tarda on rebrà la família. Fills, néts i besnéts tornaran a bufar les espelmes amb la Teodora i amb aquestes ja seran les terceres perquè el personal de la residència l’hi han portat un pastisset just a la mitjanit. És dia, per tant, d’emocions i d’agraïments.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*