Inici Destacats La vilanovina Maria Luque Orgas celebra 101 anys

La vilanovina Maria Luque Orgas celebra 101 anys

COMPARTIR

Maria Luque Orgas va fer aquest dijous, 101 anys. L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres van fer-li ahir una visita al centre de dia Amavir per felicitar-la personalment. Trucharte i Cáceres li van lliurar un ram de flors en nom del consistori i van compartir amb aquesta àvia centenària i la seva família, aquest aniversari.

Poc s’imaginava Maria Luque la visita que va rebre aquest dijous al centre AMMA on hi passa bona part del dia. La directora del centre va anar a buscar-la i la va portar a una sala de visita on ‘esperaven els seus tres fills: Franscico, Dolores i Placi, la seva jove i les dues representants municipals, l’alcaldessa i la regidora de la gent gran que la van rebre tot cantant-li el feliç aniversari.

“Aquest és el millor regal que em podíeu fer” va dir emocionada l’àvia quan l’alcaldessa li va demanar quin era el seu desig per un dia tan especial. “No demano res per a mi, perquè amb la meva edat ja no necessito res, demano salut per a tots vosaltres i que les coses us vagin molt bé” va dir Maria Luque.

L’àvia va conversar animadament amb l’alcaldessa i la regidora amb les que l’any passat ja va compartir el seu aniversari “fins i tot van coincidir a la Casa d’Andalusia menjant migas”, van recordar. Tot seguit van bufar les espelmes del pastís i van fer un brindis amb cava.

La Maria va arribar a Catalunya als anys 50 i primer es va instal·lar a Òdena on va viure durant 6 mesos, després ja va desplaçar-se a Vilanova del Camí on ha viscut des d’aleshores i on ha vist créixer la família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*