Inici Destacats El vilanoví Isidre Castells celebra 102 anys

El vilanoví Isidre Castells celebra 102 anys

COMPARTIR

Als seus 102 anys, l’Isidre Castells continua tenint una memòria prodigiosa i unes grans dots d’oratòria. Així li ho va demostrar a l’Alcaldessa Noemí Trucharte i al regidor d’Esports, Camilo Grados, que el van visitar per felicitar-lo en aquest aniversari.

Durant una bona estona van estar conversant sobre temes ben diversos. La situació política actual va centrar bona part de la conversa però també van parlar de futbol i de temes locals.

Tot rememorant temps més antics, aquet vilanoví centenari, va explicar a les autoritats locals que de jove, havia treballat al sector del gènere de punt, primer a Calaf, a Cal Gimferrer, i després a Igualada, a Cal Font. Els seus pares ja s’hi havia dedicat i també ho ha fet la seva filla, Montserrat, ara ja jubilada.
Malgrat que es troba bé de salut i no li falla ni una mica la memòria, l’Isidre està convençut que “passar dels 90 anys, ja és viure massa”. Als seus fills, però, no els ho sembla i el continuen mimant com han fet fins ara esperant que visqui molts anys més.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*