Inici Atletisme El vilanoví Hèctor Ramos (CAI Petromiralles), campió d’Espanya Sub-20 en salt d’alçada

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Hèctor Ramos, es va proclamar brillantment Campió d’Espanya Junior (Sub-20) en la prova del Salt d’Alçada corresponent al 45è Campionat d’Espanya Junior en Pista Coberta d’Ourense, que va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1999 i 2000, entre ells 5 atletes del CAI Petromiralles, amb la medalla d’Or i 1 lloc de finalista com a actuacions més rellevants.

Va sobresortir l’actuació d’Hèctor Ramos, Campió d’Espanya en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,08 m., marca personal del vilanoví.

Naima Ait Alibou era 4ª a la final dels 1.500 m.ll. amb 4’41”51, també marca personal, després d’entrar 3ª en la s/f. corresponent, amb 4’48”44.

Marina Suria era 6ª en la 2ª s/f. dels 1.500 m.ll. amb 5’02”37, que no li donaven el passi a la final.

Judit Bascompte era 7ª en la s/f. corresponent dels 60 m.ll. amb 8”01, després de superar la 1ª sèrie classificatòria entrant 3ª amb 7”93, no accedint a la final.

Cristina Gabarró era 6ª en la 6ª sèrie classificatòria dels 200 m.ll. amb 26”17, que no li donaven l’accés a s/f.