Inici Destacats Vilanova365 considera ‘totalment incomprensible’ la proposta de polígon a Can Titó

Vilanova365 considera ‘totalment incomprensible’ la proposta de polígon a Can Titó

COMPARTIR

El grup municipal Vilanova365 s’ha sumat a la plataforma “Salvem Can Titó” en el rebuig a una de les propostes del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena, la que preveu un polígon de 200 hectàrees al terme municipal de Vilanova del Camí.

A través d’un comunicat, el grup liderat per Vanesa González considera “totalment incomprensible que el govern municipal permeti una agressió a l’entorn natural de Vilanova d’aquesta magnitud” i afegeix que la proposta “tot i que sigui només un estudi, suposa anar contra el consens, també especificat al nostre POUM, sobre que la zona de Can Titó hauria de seguir sent sol no urbanitzable”.

Vilanova 365 recorda que hi ha polígons buits a la Conca i no entèn perquè des del govern municipal “ningú hagi aclarit si està a favor d’aquest projecte i si l’ha conegut des del principi”.

El grup de l’oposició assenyala que, de les zones plantejades al pla, la de l’aeròdrom és de les que “segurament generin més consens”. Vilanova 365 tamb´considera que “hem d’apostar per una indústria que no depengui exclusivament de la logística. El Centre d’Innovació Anoia hauria de ser una de les vies per diversificar el teixit empresarial de la zona, veient algunes experiències d’èxit en comarques properes, on algunes Start-Up han aconseguit consolidar-se i generar llocs de treball més enllà de la logística”.

Finalment, el grup critica al voltant del pla urbanístic el “suposat procés participatiu en què la gent no podrà votar res”.

FER UN COMENTARI

*