Inici Societat Vilanova tindrà un únic accés al centre urbà durant quinze dies

Vilanova tindrà un únic accés al centre urbà durant quinze dies

COMPARTIR

[Img #4621]Demà, dimecres 13 de febrer, finalment s’haurà de tallar l’avinguda Vilanova per tal de procedir a la reparació de la calçada. A partir de les 10 del matí està previst el tancament al trànsit rodat de vehicles i, segons fonts de l’Ajuntament d’Igualada, els treballs es podrien allargar dues setmanes. Durant quinze dies, doncs, quedarà tancat l’únic accés des del sud a Vilanova del Camí. La única forma d’accedir al centre del municipi serà a través de la carretera C-244 i els vials que dónen accés a la zona centre de Vilanova del Camí.

Aquest matí, tal i com estava previst, han començat les obres de reparació de la calçada del tros malmès de l’avinguda de Vilanova, al terme municipal d’Igualada, que afecten sobretot el veïnat vilanoví. Les tanques a la carretera envolten el tram on s’ha produït l’enfonsament i aquest matí, a primera hora, hi havia operaris de l’Ajuntament d’Igualada treballant fent les primeres inspeccions del terreny. Segons fonts municipals vilanovines, es confirma que la causa ha estat una avaria de la companyia d’Aigua de Rigat.

Des d’aquest matí el carrer ja estava tallat al pas dels autobusos i vehicles pesats, mentre que per a la resta de vehicles hi havia pas alternatiu per defecte, ja que no hi havia ningú que regulés el trànsit.

Entre aquesta tarda i demà al matí es col•locarà la senyalització per informar sobre el tall a la carretera que s’allargarà mentre durin les obres de reparació i asfalt. La senyalització informarà als vehicles la possibilitat de desviar-se a l’altura de Sant Hilari, Verge de Montserrat i la plaça Major.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*