Inici Societat Vilanova plora la pèrdua de la petita Meritxell, que va despertar una...

Vilanova plora la pèrdua de la petita Meritxell, que va despertar una onada de solidaritat al municipi

COMPARTIR
Una multitudinària actuació va recollir fons per al tractament de la Meritxell el passat mes de juny.

L’associació Unidos contra el DIPG, ha comunicat aquest dilluns, la mort de la Meritxell, la nena de 12 anys de Vilanova del Camí que patia un devastador tumor de glioma de tronc encefàlic infantil. A través d’una breu nota a les xarxes socials, l’entitat mostra el seu dolor davant aquesta pèrdua “Meritxell, otro ángel que se ha ganado las alas antes de tiempo” i mostra el seu suport a la família, amics i a totes aquelles persones que s’estimaven la petita

L’Alcaldessa Noemí Trucharte també ha publicat una nota de condol als seus pares, Sofía i Víctor i les mostres de solidaritat i suport a la família a les xarxes són constants.

Des de l’AMPA del Joan Maragall, l’Escola on estudiava la Meri, també es feien ressò d’aquesta pèrdua: “Amb tot el dolor del món, però agraïts per haver-te conegut i haver après tant de la teva valentia. Aquest cel va per tu Meritxell, descansa en pau”.

El passat mes de juny, Unidos contra el DIPG va demanar la col·laboració ciutadana per tal de finançar el tractament compassiu que la Meritxell va rebre a Navarra i que tenia un cost de 10.500 €.

La solidaritat de Vilanova no es va fer esperar i van ser moltes les accions que es van fer tant des de l’Ajuntament com des de les entitats locals, tant culturals com esportives, comerços i particulars. També empreses veïnes com Snop i Novares de La Pobla de Claramunt hi van col·laborar.

Malgrat rebre el tractament compassiu, la nena no ha pogut superar la malaltia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*