Inici Societat Vilanova homenatja la seva Policia Local amb motiu de Sant Hilari

Vilanova homenatja la seva Policia Local amb motiu de Sant Hilari

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha aprofitat el marc de les festes de Sant Hilari per homenatjar la Policia Local. A petició de la regidoria de Seguretat Ciutadana, s’ha incorporat enguany, un acte de reconeixement a la feina del cos de seguretat local que no només ha servit per distingir els membres del cos, sinó també per agrair la col·laboració que altres cossos i fins i tot persones a títol particular, han mantingut en el darrer any amb la Policia vilanovina. La regidora Imma González, al capdavant d’aquesta àrea municipal, ha destacat “l’emotivitat” de l’acte solemne que segons explica “donat que era la primera vegada que es feia, hem hagut de donar a llum des del principi” i anar ideant un protocol adient ja “és molt important quan es tracta de cossos jeràrquics”.

La regidora es mostra molt satisfeta amb el resultat de l’acte que va aplegar autoritats locals i veïnes, així com representants de diferents cossos de seguretat i emergències de Catalunya i l’Estat (Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil), així com d’agents locals de municipis veïns.

En l’acte es van donar felicitacions a diferents agents de la plantilla per les seves actuacions al llarg del darrer any: a Luis Alejandro Matamoros per la medalla d’or als darrers Mundials de Policies i Bombers; a Cristina Cervera per la campanya de proximitat Comerç Segur i a Carlos Cortijo per la millor puntuació aconseguida en el curs de caporal. Alejandro i Cortijo també van ser reconeguts per impartir un curs de defensa personal per a dones, en el marc dels actes del 8 de març.

També van rebre felicitació els membres de l’associació de voluntariat de Protecció Civil de Vilanova del Camí pel seu servei al municipi; el cos de la Policia Nacional per una actuació conjunta amb la Policia Local i també a l’Associació Cultural Camp del Rei i a tres persones, a títol particular: Lis Ramírez, Ana Pulpillo i Marta Trullols, que conjuntament van participar en la gestió d’una situació d’emergència en la Festa Major 2017.

“Com a colofó” diu la regidora, “la felicitació potser més emotiva, va ser la que es va lliurar al cabo José Pérez, a qui li vam entregar una medalla per la constància, després de 37 anys de servei”.

Segons exposa la regidora, el seu compromís amb la plantilla de la Policia Local “passa per la implicació en les seves necessitats a l’hora de fer front a la seva tasca”. En aquest sentit destaca els canvis que s’han introduït, com ara el sistema de Xarxa Rescat, la totalitat de la plantilla amb armilles d’autoprotecció, un vehicle camuflat per als treballs que així ho requereixin, un nou programa de gestió de dades, formació pels agents…. I ha avançat la incorporació de dos funcionaris interins.

FER UN COMENTARI

*