Inici Cinema Vilanova del Camí també serà escenari de rodatge de ‘The Gunman’

Vilanova del Camí també serà escenari de rodatge de ‘The Gunman’

COMPARTIR

[Img #8583]Vilanova del Camí també es convertirà en plató de cinema aquest mes de juliol. Tot i que no han transcendit més detalls, segons Ràdio Nova el municipi també serà escenari del rodatge del film ‘The Gunman’ protagonitzat per Sean Penn i Javier Bardem. El passat 3 de juliol l’equip de rodatge de la pel•lícula, que fa poques setmanes que ha començat la filmació a la capital catalana, va utilitzar com a plató la Rambla de Barcelona aixecant força expectació.

Ara fa uns dies vam saber que la coproducció francoamericana dirigida per Pierre Morel filmarà algunes escenes a l’Anoia, concretament al municipi d’Òdena. L’Anoia Film Office una oficina de serveis que facilita localitzacions a les productores cinematogràfiques que volen rodar a la comarca ha confirmat el  rodatge previst a l’Anoia, tot i que tampoc no ha donat més detalls per facilitar el treball de la productora.

Aquest dilluns hem sabut que la llista d’escenaris anoiencs s’amplia i que també inclourà alguns paratges de Vilanova del Camí. Ho ha confirmat al Servei de Cultura de l’Ajuntament vilanoví la productora catalana Nostromo, encarregada del rodatge de la pel•lícula en terres catalanes.

‘The Gunman’, un thriller d’acció s’estrenarà el 2014 als Estats Units. Sean Penn interpreta un assassí professional que decideix retirar-se i començar una nova vida. El seu desig, però, xocarà amb els de l’organització per a la qual ha treballat. El paper de Javier Bardem encara no ha transcendit.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*