Inici Futbol Vilanova del Camí acull amb èxit de participants la Jornada de Futbol...

Vilanova del Camí acull amb èxit de participants la Jornada de Futbol Femení

COMPARTIR

[Img #14819]

Una vuitantena de participants van concórrer a la II Jornada de Futbol Femení que es va fer a Vilanova del Camí el primer de maig. La jornada es feia de manera simultània a 14 seus la Federació Catalana de Futbol de tot Catalunya i Vilanova del Camí acollia les noies de la comarca de l’Anoia. Cal destacar el màxim protagonisme que va tenir el “futbol femení”. Les nenes van ser dirigides per entrenadores de futbol i per noies àrbitres, amb la intenció que els màxims referents tècnics fossin, precisament, membres actius del futbol femení de

[Img #14820]

l’Anoia.

 

La trobada va evolucionar positivament i amb entusiasme per part de les participants, especialment de les nenes que jugaven per primera vegada al futbol. Les sessions tècniques van anar a càrrec de vàries monitores de futbol base dels clubs de la comarca que es van oferir voluntàries per col·laborar en la trobada, aconseguint generar una gran complicitat entre les nenes participants i les monitores.

 

Durant la trobada també es van fer sessions tècniques de les seleccions femenines sub-12 i sub-14 gestionades pels seleccionadors de l’Anoia. I en acabat es van realitzar partits entre les participants de la trobada i també entre les seleccions sub-12 i sub-14.

 

Un altre aspecte a destacar és l’acompanyament de la Campanya Joc Net / Respecte de la FCF, que va ser present amb rètols i imatges, amb la intenció de potenciar aquests valors a través de l’esport, en aquest cas el futbol.

 

La jornada ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que ha donat suport a la promoció i divulgació de l’acte i ha cedit les instal·lacions; el Club Esportiu Anoia, amb suport tècnic i organitzatiu, i també altres tècniques de clubs de la comarca, que s’oferiren a participar.

 

A la matinal van assistir el regidor d’Esports de Vilanova del Camí, Antonio Sánchez, el Delegat Comarcal de la FCF, Francesc Borrega, el Sot Delegat de Futbol Femení, Miguel Jiménez i Jaume Plaza directiu de la FCF.
També va ser present a l’esdeveniment el president del CE Anoia, Marcel·lí Nieto, club col·laborador, així com diferents representants dels clubs anoiencs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*