Inici Destacats Vilanova convida a enamorar-se del seu comerç per Sant Valentí

Vilanova convida a enamorar-se del seu comerç per Sant Valentí

COMPARTIR

Una vintena llarga de comerços de Vilanova del Camí han engegat aquest dilluns la segona setmana de promoció per “enamorar els seus clients”. Els establiments han activat diferents estratègies de dinamització per augmentar i fidelitzar la clientela.

Els comerços locals que participen a la campanya “Enamora’t del teu comerç” estan identificats amb la imatge corporativa corresponent i un photocall on s’indica l’oferta o la promoció que ofereixen als seus clients. Des de descomptes en productes i marques concrets, a promocions 2×1 o 3×2.

Aquesta campanya permet aguditzar l’enginy i deixar anar la imaginació per trobar una estratègia comercial que animi a la compra.

La campanya “Enamora’t del teu comerç” serà activa fins el proper diumenge 17 de febrer. Fins llavors podeu trobar promocions i ofertes a: Mapfre, SuperMas, Gonzalo, Punt Viatges, Sigrid Informática, Novetats Maria, Anfora’s, El Golafre, Anna Estilista, La Bona Salut, Azabache, Azul Immobiliària, +KLlibres, Entreteixits, Marisa Gil estètica, AGG Servicios, Infinity, Mercat Municipal Sant Hilari, Kukada’s, Frankfurt El Fanalet, Cerámica Rocandi, Restaurant Mar i Terra, Artesania J. Pons i Clínica Dental Vilà.

FER UN COMENTARI

*