Inici Destacats Vilanova Comerç engega una campanya per promoure la compra de proximitat

Vilanova Comerç engega una campanya per promoure la compra de proximitat

COMPARTIR

“Comprant a Vilanova hi guanyem tots!” Amb aquest lema, l’associació Vilanova Comerç ha engegat, aquesta setmana, una nova campanya de conscienciació per promoure la compra al comerç local. Els cartells publicitaris que estan distribuint pel municipi destaquen que per fer la millor compra no cal anar més lluny.

Jordi Vilarrubias ha presentat aquesta campanya a Ràdio Nova i ha posat l’accent en la necessitat de donar suport al comerç local. Assegura que comprar a Vilanova del Camí vol dir crear ocupació, donar suport a les entitats, mantenir viu el barri i contribuir, en definitiva, a millorar el municipi.

El president de Vilanova Comerç ha posat en valor el comerç de proximitat, “som professionals” ha dit i “oferim tots els productes i serveis que poden necessitar els nostres veïns”. Per això anima la ciutadania a comprar al municipi i a descobrir els productes i serveis que s’hi ofereixen, “sempre de qualitat i a bon preu” com es pot llegir a la publicitat que s’està distribuint aquests dies.

La campanya per promocionar el comerç de proximitat s’allargarà durant dos mesos. Tot i que, segons ha explicat Jordi Villarubias, es farà una major incidència durant la Fira de Nadal, prevista per a diumenge 3 de desembre.

FER UN COMENTARI

*