Inici Societat Vilanova del Camí vol crear un Grup de Suport Emocional i Ajuda...

Vilanova del Camí vol crear un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a cuidadors no professionals d’infants amb TEA

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació Salut Mental Catalunya, impulsa un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals que tenen cura d’infants o adolescents amb TEA, Trastorn de l’Espectre Autista. La participació en el GSAM és gratuïta, però les places són limitades.

Aquest és un recurs de suport psicològic que funcionarà durant deu sessions, d’una hora i mitja cadascuna. El grup es reunirà cada divendres, des del 17 de febrer al 28 d’abril, de 10:00 a 11:30 h a Can Papasseit.

Els GSAM són un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals i, indirectament, la de les persones de les quals tenen cura.

Els objectius principals d’aquests grups, conduïts per un/a psicòleg/a, és millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals. Oferir-los suport emocional i psicològic per reduir l’impacte negatiu de la cura que, de vegades, poden experimentar i, tanmateix, facilitar i promoure espais de relació entre persones que es troben en una situació similar, perquè comparteixin les seves necessitats, preocupacions i també els seus coneixements.

Les inscripcions estan obertes fins al 13 de febrer a Serveis Socials, al tercer pis de l’Edifici d’Entitats. També es poden fer per telèfon al 93 805 44 11 extensió 2 i per correu electrònic a serveissocials@vilanovadelcami.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*