Inici Destacats Vilanova del Camí viu una exitosa jornada de comerç i tapes

Vilanova del Camí viu una exitosa jornada de comerç i tapes

COMPARTIR

El Vilashopping nit de tapes va ser tot un èxit de públic i va omplir la plaça del Mercat de Vilanova del Camí, el passat dissabte. Les tapes van triomfar i el bon ambient va estar marcat per una elevada afluència de públic i satisfacció a l’hora de degustar-les.

La regidora de Promoció Econòmica, Carlota Silva, fa una valoració molt positiva de la festa i ha destacat que a falta, encara, del temps per poder fer una valoració més acurada amb tots els establiments, les primeres impressions que ha recollit són molt bones. “El públic estava molt content pel bon ambient i qualitat de les tapes”, explica Silva qui també reconeix que com a membre del Jurat serà molt difícil triar la tapa guanyadora, “per la bona presentació, qualitat dels productes i el gust de totes”.

La regidora afirma que aquesta edició del Vilashopping també ha deixat bones sensacions entre els comerciants i restauradors que han participat, però espera poder fer una valoració més exhaustiva per conèixer els aspectes positius i negatius d’aquesta celebració.

També ha aprofitat per donar les gràcies als comerços i restaurants pel gran esforç que van realitzar, així com al públic que va omplir la plaça, tant a la tarda com a la nit.

L’organització del Vilashopping ha anat novament a càrrec de la regidoria de Promoció Econòmica, amb la col·laboració de Vilanova Comerç i l’Associació de Comerciants del Mercat. En aquesta edició van participar disset establiments, la meitat dels quals van aprofitar per mostrar i vendre articles o serveis, mentre els restauradors oferien les tapes.

Els establiments que hi han participat són: Sigrid Informàtica, Punt Viatges, Vilavet Veterinaris Vilanova, Kukada’s, Azabache, Auntempo, Assegurances Ocaso, Vilaventura, Moda i Complements J. Pons; així com la Cansaladeria i Embotiits J. Molina, la Carnisseria M. Carmen, Peixos Aurora, Gastrobar del Mercat, Panela & Coco, Frankfurt Pizarro, Paellas&Co i Chepes New Peace.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*