Inici Societat Vilanova del Camí ‘somriu’ en un cap de setmana solidari

Vilanova del Camí ‘somriu’ en un cap de setmana solidari

COMPARTIR

La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Laura Pavón, ha fet una valoració molt positiva del cap de setmana i de la participació en conjunt, malgrat que com reconeix alguns actes es van veure afectats per les pluges.

Divendres, per començar, no es va poder fer la caminada prevista, però la regidora avança que es buscarà nova data i que no es deixarà de fer aquesta activitat.

Els actes del cap de setmana han estat molt reeixits. Dissabte, la música que va marcar tota una època amb cançons inoblidables, van formar part del repertori del grup de playback Teatro 60 de la Unión Cultural Extremeña Anoia que va fer una tarda molt divertida a tothom.

Diumenge, el dia va començar amb pluja i la sessió de cinema també va quedar una mica passada per aigua. Van ser poques les famílies que es van animar a sortir, al matí, però a la tarda la gala artística va ser tot un èxit. Les escoles de dansa locals Artístic, Auntempo i Sweet India i el talent de Carlos Gómez, Sheila Grados, Amelia Sola, Gloria Carmona, Aroa Bermúdez i Marta Bossa van fer gaudir un públic jove.

També els artistes s’ho van passar d’allò més bé i van reivindicar la unitat, la lluita i el somriure.

Canvi de plans en el certamen de dibuixos infantils

El cap de setmana només es va veure una mica més deslluït per la pluja, perquè va fer canviar els plans en alguns actes. Diumenge al matí va impedir que s’obrís la piscina i es poguessin fer les aportacions de les entrades a la causa solidària. Tampoc no es van poder entregar els dibuixos infantils al concurs “El somriure de la solidaritat”, però al llarg d’aquesta setmana s’anunciarà nova data de lliurament, segons afirma la regidora.

Tal com s’havia anunciat, totes les aportacions econòmiques que s’han recollit al llarg del cap de setmana amb les entrades dels espectacles, es destinaran a l’entitat La sonrisa de Eric i a la investigació de l’epilèpsia infantil. La regidora de solidaritat afirma que és una manera de sumar en la lluita contra aquestes malalties infantils i també en fer l’acompanyament a les famílies que les pateixen.

L’associació també va fer cap, dissabte i diumenge, a la Festa Solidària i van portar el seu marxandatge per vendre alguns articles i recollir diners. Segons afirma la regidora, la família de l’Eric va marxar molt contenta i agraïda per l’ajuda rebuda que servirà per continuar contribuint al Brain Project de l’Hospital Sant Joan de Déu en la investigació de malalties minoritàries neurològiques en la infància.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*