Inici Societat Vilanova del Camí retrà homenatge a les víctimes de la Covid i...

Vilanova del Camí retrà homenatge a les víctimes de la Covid i als serveis essencials

COMPARTIR
La plaça del Mercat de Vilanova del Camí, durant el confinament l'abril de 2020.

Vilanova prepara un acte en record de les víctimes de la Covid i de reconeixement als professionals essencials que han lluitat per contenir aquesta pandèmia. L’acte es farà a la plaça de Can Papasseit aquest dijous 29 de juliol a les 19:30 h. L’assistència és lliure, però l’aforament és limitat.

L’ajuntament de Vilanova del Camí retrà un homenatge a les persones que han mort a causa de la Covid-19, que des que va començar la pandèmia el març de 2020 ja ha sumat més d’un centenar de víctimes al municipi. Ho farà en el decurs d’un acte al qual s’hi han convidat representants de diferents col·lectius que han treballat en primera línia, però també particulars, empreses i entitats que han col·laborat en diferents iniciatives solidàries.

L’acte s’ha concebut en clau local i combinarà les intervencions institucionals amb la música i la poesia. En l’apartat musical, comptarem amb la col·laboració de la vilanovina Sheila Grados, que estarà acompanyada a l’escenari de Pol Berlinches, Biel Jorba i Santi Méndez. I pel que fa al recital, podrem escoltar Maria Berenguer i el també vilanoví Daniel Borrega.

Des de l’ajuntament s’ha encarregat una placa commemorativa per recordar a totes les persones que ens han deixat abans d’hora a causa de la Covid-19. Una placa que dijous presidirà l’acte a la plaça de Can Papasseit, però que a partir de divendres 30 de juliol lluirà a la plaça del Mercat.

Està previst acabar l’acte amb una ofrena floral de roses blanques.

Com que l’aforament està limitat, l’Ajuntament enregistrarà la cerimònia que es podrà veure després al web municipal i al portal de Comunicació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*