Inici Societat Vilanova del Camí reforça dos projectes adreçats a famílies vulnerables

Vilanova del Camí reforça dos projectes adreçats a famílies vulnerables

COMPARTIR

Les regidories de Solidaritat i Serveis Personals de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, encapçalades per Imma González i Sílvia Cáceres, s’han donat la mà per reforçar dos dels projectes que s’adrecen a les famílies vilanovines més vulnerables.

Aquest treball transversal s’ha traduït en una aportació extraordinària de 2.200 euros que s’han destinat a dos projectes: la campanya de joguines de Creu Roja Anoia i la compra de productes d’higiene personal que es distribuiran des del Banc de la Teca. La regidora Imma González, assegura que “ha estat possible destinar aquests diners a aquests projectes gràcies a la racionalització de la partida pressupostària”

L’Ajuntament de Vilanova del Camí fa anys que col·labora en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Anoia però aquest any, l’ajuntament ha fet un esforç econòmic important per complementar la campanya que només arriba a infants fins als 12 anys. Gràcies a aquesta col·laboració entre les regidories de Solidaritat i Serveis Personals, s’han invertit 1.200 euros que han servit per oferir també una joguina als nens i nenes de 12 a 16 anys. Amb aquesta partida, explica Imma González, s’han pogut adquirit 6 bicicletes, 3 patinets de salt, un amb rodes grans, un de plegable i 4 monopatins.

Així mateix, des de Solidaritat s’ha fet una aportació de 1.000 € per comprar productes d’higiene personal que es distribuiran, a partir de febrer, a través del Banc de la Teca. Els responsables del servei han explicat a Ràdio Nova que s’ha fet la compra de 696 pots de sabó que es repartiran per unitats familiars. La compra s’ha fet a dos establiments vilanovins: Supermercados Sebastián i Supermercat Supermas.

A data d’avui, el Banc de la Teca, ofereix els seus serveis a 150 famílies vilanovines i té 461 persones beneficiàries.

FER UN COMENTARI

*