Inici Destacats Vilanova del Camí recupera diumenge la Festa de l’Esport

Vilanova del Camí recupera diumenge la Festa de l’Esport

COMPARTIR

Vilanova del Camí premiarà aquest diumenge els millors esportistes locals enmig d’una nova edició de la Festa de l’Esport, un esdeveniment que no es celebra al municipi des de l’any 2011 i que l’Ajuntament de Vilanova del Camí recupera, enguany. La cerimònia es farà a Can Papasseit i tindrà un aforament limitat a esportistes, acompanyants i entitats del municipi que accediran amb invitació. Començarà a les set de la tarda.

La llista de guardonats és llarga: esportistes promeses, destacats en l’àmbit escolar, en l’Esport Base, en les entitats, entre els tècnics… També hi haurà reconeixements i mencions especials a persones, projectes i iniciatives vinculades a l’impuls i a la promoció de l’esport i la salut.

Entre els finalistes absoluts, s’ha triat a vuit homes i sis dones per la seva destacada trajectòria esportiva al llarg de la darrera temporada esportiva 2016-2017 i el Jurat proclamarà, durant la festa, els guanyadors.

En categoria masculina, els finalistes són: Ignacio Antonio Garcia, del C Futbol Sala Can Titó; Víctor Parra i Arnau Gràcia, del CE Budokan Vilanova; Daniel Molero, del Furio Jol Team Vilanova del Camí; Héctor Ramos Gandia, de C Atlètic Igualada; Roger Bars, de l’Igualada Hoquei Club; Roman Carrillo, futbolista del CE Sabadell; Joel Marín Lasso, futbolista de la UE Castelldefels, i l’agent Luis Alejandro Matamoros, de Bosch Karate.

D’altra banda, en la categoria femenina, les finalistes són: Tania Caldera, del CH Vilanova; Paula Mensa Minguito, del CG San Roque; Jana González Martínez, del Vòlei Playa Madrid; Ariadna Ramos Gandia, del Club Atlètic Igualada; Nayades Sanz Soriano, d’Sports PTB, i Laura Martínez, del CF Barcelona.

La llista de candidats al centenar de premis que es lliuraran a la festa s’ha elaborat amb la complicitat de les entitats i clubs locals que han fet arribar les propostes d’Esports, tant a nivell individual com d’equips, tenint en compte els mèrits esportius de les darreres temporades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*