Inici Societat Vilanova del Camí recull 700 kg de deixalles a l’entorn del riu...

Vilanova del Camí recull 700 kg de deixalles a l’entorn del riu Anoia

COMPARTIR

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha fet una neteja dels abocaments incontrolats a l’entorn del riu Anoia, al seu pas pel municipi. L’acció, que s’emmarcava en la campanya Let’s Clean Up, s’havia d’haver celebrat el 18 de novembre amb la participació de la ciutadania, però es va haver d’anul·lar per les condicions sanitàries actuals.

Finalment la neteja s’ha portat a terme amb personal municipal: un peó de la brigada i la tècnica de medi ambient i un membre de GEDEN (Grup d’Estudi i Difusió de la Natura) que van fer l’estudi previ de les ubicacions dels abocaments.

El Let’s Clean UP és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.

El regidor de Medi Ambient, Rafael Gabarri, asegura que “aquest és un compromís que l’ajuntament vilanoví ha assumit en els darrers anys amb la voluntat de seguir conscienciant la població sobre la prevenció de residus”.

L’ajuntament recorda que aquest tipus de residus s’han de portar a la deixalleria municipal. El servei és gratuït i funciona de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:30 h, telèfon 671 616 167

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*