Inici Destacats Vilanova del Camí reconeixerà diumenge als seus millors esportistes

Vilanova del Camí reconeixerà diumenge als seus millors esportistes

COMPARTIR

La XXIV Festa de l’Esport de Vilanova del Camí ja té finalistes absoluts. Amb la complicitat dels clubs i entitats locals, el Jurat ha triat els 8 candidats masculins i les 6 candidates femenines. Formar part d’aquesta llista ja és tot un reconeixement, però diumenge es proclamaran els millors esportistes durant la gala de lliurament de premis. Serà a partir de les set de la tarda, a Can Papasseit.

L’esdeveniment consistirà bàsicament en un repàs de la temporada, els mèrits esportius i l’entrega de trofeus, un per un. Un reconeixement molt personal, tal i com destaca el regidor d’Esports Camilo Grados, ja que tota l’atenció, la tindran els esportistes. És per això que la festa repeteix el format de l’any passat: sense sopar, tot i que al final de l’acte hi haurà un petit refrigeri per donar ocasió a la felicitació i la conversa, en un clima més distès.

El Jurat d’aquesta 24a edició està format, novament, per representants polítics, d’entitats i de la premsa local i comarcal. Dijous passat van fer la primera reunió i van triar el nom dels finalistes de la festa. En l’apartat masculí: Rubén Casado, Rafa Fernández, Román Carrillo, Héctor Ramos, Dani Hernández, Carlos Manzano, Adrián Sánchez i la parella petanquera: Alfonso Redondo i Carlos Caldito. I en l’apartat femení: Paula Mensa, Sonia Rodríguez, Cristina Caballero, Laia Egea, Claudia Oller i Ana Acedo.

Un any més, l’apartat masculí estarà una mica més representat, ja que com reconeix Camilo Grados hi ha més esportistes homes on triar. Això, però, no està renyit amb la qualitat esportiva que trobem en tots els finalistes de la festa ni tampoc en les diferents categories: destacats de l’Esport Base, de les entitats, tècnics/ques, reconeixements a equips per ascensos i campionats…

El regidor d’Esports ha destacat un dels premis que es lliuraran en aquesta 24a edició: el del mèrit esportiu a un veterà atleta del CAI: el vilanoví Lluís Marimón.

Especialment emotiu seran també les mencions en el record a Emilio Longarón i Jordi Mateu, ambdós traspassats aquest any 2018.

La festa començarà a les 7 de la tarda i l’accés només es podrà fer amb invitació per part d’Esports i a través dels contacte amb el representant de les entitats i les persones premiades.

Respecte a la data de la festa, que torna a ser com l’any passat, a principis del mes d’octubre, el regidor Camilo Grados assenyala l’interès de fer-la un cop finalitzada la temporada i a l’inici d’un nou curs esportiu. Grados també destaca que és un dels actes que més il·lusió li fan com a regidor d’esports.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*