Inici Destacats Vilanova del Camí reconeix sis matrimonis en les seves Noces d’Or

Vilanova del Camí reconeix sis matrimonis en les seves Noces d’Or

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí va retre homenatge a sis matrimonis vilanovins en l’any de les seves Noces d’Or. Les parelles homenatjades van ser Ambrosio Mejías Martín i Estefana García Arrés; Francisco Palacios Guillén i Maria Pilar García Arrés; Joaquín Martín Díaz i Francisca Gómez Quiñones; Joaquín Galán Durán i Rosario Gramón Roldán; José Rivas Fernández i Dolores Lozano Corral i Josep Torras Mas i Maria Neus Esquius Corbella.

L’acte, que es va celebrar el dia 10 de desembre a Can Papasseit, va aplegar amics i familiars, en una entranyable i emotiva cerimònia centrada en la trajectòria vital dels protagonistes. Un audiovisual va servir per introduir la història de cada una de les parelles a qui després es va poder conèixer una mica millor a través d’una breu entrevista amb la conductora de la cerimònia, la periodista Marissa Martínez. I la cirereta del pastís la va posar la vilanovina Sheila Grados que els va oferir un tema musical especialment escollit per cada parella.

En el torn d’intervencions, Laura Pavón, regidora de la gent gran, va felicitar els matrimonis i va destacar les històries de superació, però sobretot d’amor, que hi ha darrere de cada una de les parelles: “Cada història està plena d’experiències, sentiments, de dificultats, però també d’alegries i sobretot d’amor. Amor incondicional a la família, als fills, als nets i això es nota i es transmet”

L’alcaldessa, Noemí Trucharte, va adreçar-se als assistents, visiblement emocionada. Els va felicitar per aquests 50 anys de casats i per l’esforç que molts d’ells han hagut de fer per millorar les seves condicions de vida: “És fàcil connectar amb les vostres històries familiars i sentir-se part d’aquest llarg camí que heu recorregut i que en molts casos ha implicat deixar la terra de naixement i la família per buscar noves oportunitats”.

L’acte es va cloure amb la cançó “Boig per tu” interpretada per Sheila Grados, la tradicional fotografia de família i un refrigeri.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*