Inici Societat Vilanova del Camí presenta al·legacions contra una antena de telecomunicacions a tocar...

Vilanova del Camí presenta al·legacions contra una antena de telecomunicacions a tocar del barri de La Pau

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova ha presentat una al·legació a l’Ajuntament d’Òdena relativa a la cessió d’ús d’uns terrenys al límit del terme de Vilanova del Camí a una empresa d’infraestructures de telecomunicacions per tal d’instal·lar una antena de telecomunicacions

Des de l’Ajuntament vilanoví, el regidor Juan Manuel Cividanes explica que amb aquesta al·legació “intentem evitar la proliferació d’antenes prop dels nuclis de població, i aquesta que es vol instal·lar estaria a menys de 250 metres dels habitatges del barri La Pau”.

En el text de l’al·legació, l’ajuntament vilanoví ofereix una alternativa pel que fa la ubicació de l’antena, que proposa que es pugui instal·lar al polígon Riera de Castellolí, als terrenys on hi ha el Centre d’Innovació Anoia. Cividanes diu que “aquest és un punt que ofereix més garanties pel que fa la cobertura com indica un estudi realitzat per ADTEL, el març de 2014 i a més a més hi ha una major distància als habitatges”.

Així mateix, el regidor d’Urbanisme assegura que “la proposta que ha fet Òdena, en sòl rústic, no està contemplada en l’actual Pla General del municipi”.

Una vegada exhaurit el termini per presentar al·legacions, serà l’Ajuntament d’Òdena qui resolgui la qüestió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*