Inici Destacats Vilanova del Camí prepara la seva Festa Major

Vilanova del Camí prepara la seva Festa Major

COMPARTIR

El primer cap de setmana de setembre Vilanova del Camí tornarà a celebrar la Festa Major, un dels esdeveniments que convoquen la població a retrobar-se i compartir la celebració més popular de l’any. La regidoria de Cultura, Festes i Agermanament ha tancat un programa d’actes ple de música, espectacle, cultura, folklore, gastronomia i cites esportives. La versió digital està penjada al web municipal.

L’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte, i la nova regidora de Festes, Carlota Silva, engresquen el veïnat a sortir al carrer per compartir i gaudir de la celebració. Ambdues han donat les gràcies també a les entitats, associacions i persones que fan possible cada any tirar endavant aquests dies d’activitat festiva extraordinària que fomenten la convivència i “fan poble”.

I també des de la Comissió de Festes conviden a la població a “celebrar junts una festivitat tan arrelada a la nostra comunitat”.

El més destacat

Els actes més tradicionals tornaran a obrir la celebració el primer cap de setmana de setembre. El cinema del dijous a la fresca ja és un clàssic, però la inauguració oficial tindrà lloc divendres amb la proclamació de les pubilles i hereus de la festa, i la lectura del pregó a càrrec de l’artista vilanovina Laia Esquinas.

La primera vetllada musical estarà amenitzada per la gran orquestra Venus després d’un dels àpats més populars: la sardinada. I la mateixa nit de divendres, per als que encara tinguin més ganes de ball, la música fresca i la sàtira fina d’Hotel Cochambre tornarà a fer parada a l’Embarraca’t.

Però sens dubte el concert estrella de la Festa Major serà el de dissabte amb Miki Núñez que presentarà a Vilanova del Camí el seu nou treball 121. L’artista terrassenc actuarà el dissabte 2 de setembre a les 22:30 a la plaça del Mercat, amb entrada oberta i gratuïta.

I el mateix dissabte el jovent també podrà tornar a viure la gresca del Va parir Tour a la zona de l’Embarraca’t.

Fer pinya fent una penya

Una de les iniciatives que aquest any tornen a convocar el veïnat amb l’objectiu d’animar la participació és el Concurs de penyes de Festa Major. Les inscripcions es podran fer fins el 30 d’agost de manera presencial a la regidoria de Cultura, per correu electrònic (cultura@vilanovadelcami.cat) o al WhatsApp 659 747 889.

I també a partir d’avui s’obren les inscripcions per al 1r Campionat d’escacs de Vilanova de la Festa Major que s’organitza amb la col·laboració del Club Escacs Igualada. Tindrà lloc el dissabte 2 de setembre al matí, a la plaça del Mercat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*