Inici Cultura Vilanova del Camí organitza el primer concurs de Foto Poemes

Vilanova del Camí organitza el primer concurs de Foto Poemes

COMPARTIR

La regidoria de Cultura ha decidit prorrogar el termini per participar al I Concurs de Foto Poemes de Vilanova del Camí fins el 10 de febrer. L’objectiu és fer-ne una millor promoció del certamen que concedirà un premi a les tres millors composicions. El primer premi és una càmera compacta; el segon, una tauleta electrònica i el tercer, un reproductor MP4.

Es tracta de presentar fotografies inspirades en algun petit poema, de tal manera que la combinació composi el missatge. El tema és lliure i el Jurat valorarà la relació entre la imatge i el text, sobretot que es complementin per comunicar i transmetre emocions.

Tant la fotografia com el text han de ser originals. El certamen està obert a totes les persones majors de 16 anys que podran participar amb un màxim de dos creacions.

Pel que fa a les imatges es poden presentar en blanc i negre o en color i també es podran retocar. Quan al poema, l’extensió podrà ser des d’un únic vers i fins a com a màxim, vuit versos.

Les propostes -composició de foto amb text- es poden fer arribar per correu electrònic a cultura@vilanovadelcami.cat amb l’assumpte “I Concurs Foto Poemes Sant Hilari 2018”, en format PDF, JPG o PNG tot indicant el títol de l’obra. En el mateix missatge, però en un document WORD a part, es faran constar les següents dades: títol del foto poema, nom i cognoms de l’autor, adreça telèfon i correu electrònic.

El jurat estarà format per tècnics de Cultura, Comunicació i altres professionals liberals relacionats amb la imatge i la literatura. Aquest triarà tres obres guanyadores, les quals seran premiades amb una càmera de fotos compacta, per al primer premi; una tauleta per al segon premi; i un MP4 per al tercer premi.

Tot i que a les bases del concurs s’anunciava que el dia 11 de desembre es donaria a conèixer els guanyadors, no serà finalment fins el proper mes de febrer que es faci públic el veredicte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*