Inici Destacats Vilanova del Camí ofereix noves ajudes per fomentar l’ocupació, l’emprenedoria i l’anglès...

Vilanova del Camí ofereix noves ajudes per fomentar l’ocupació, l’emprenedoria i l’anglès Nivell C1

COMPARTIR

Des d’aquesta setmana ja es poden sol·licitar les subvencions que Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí destina al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica, i també a millorar l’ocupabilitat curricular en llengua anglesa. Les bases es poden consultar al web municipal www.vilanovadelcami.cat

Les ajudes a les activitats econòmiques ja és el quart any consecutiu que es convoquen i tenen tres línies diferenciades. La primera està destinada a les petites i mitjanes empreses del municipi per a la contractació de persones. L’Ajuntament de Vilanova del Camí subvencionarà cada contracte laboral per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600€ i 1.200€.

La segona línia s’adreça a persones emprenedores que iniciïn una activitat econòmica. La quantia de les subvencions en aquest cas serà de 1.000€.I la tercera línia d’ajudes és per realitzar reformes de locals comercials i de serveis. La quantia serà fins al 50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000€.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de desembre de 2017 o, si és el cas, fins que s’exhaureixi el crèdit disponible a la partida pressupostària.  .

D’altra banda, també aquesta setmana han sortit les bases de les subvencions per a la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa que està destinada a persones majors de 16 anys, empadronades a Vilanova del Camí, que es matriculin a un curs d’anglès de Nivell C1 en algun dels centres acreditats del municipi.

La quantia de la subvenció serà del 75% del cost del curs amb un màxim de 395€ si estan aturats i del 50% del cost del curs amb un màxim de 265€ si es troben en actiu.

En aquest cas el termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de novembre de 2017.

Per més informació els vilanovins es poden adreçar la Promoció Econòmica – Ajuntament de Vilanova del Camí o bé trucar al telèfon 93 805 44 1. També es poden dirigir al correu electrònic peconomica@vilanovadelcami.cat.

FER UN COMENTARI

*