Inici Cultura Vilanova del Camí obre un concurs de poemes que plasmarà als passos...

Vilanova del Camí obre un concurs de poemes que plasmarà als passos de vianants del municipi

COMPARTIR

Vilanova del Camí celebrarà el Dia Mundial de la Poesia, aquest diumenge 21 de març, amb un concurs que omplirà de poemes els passos de vianants. La finalitat és incentivar la creativitat poètica i fomentar la lectura a l’espai públic, així com promoure la participació ciutadana.

El concurs seleccionarà 15 versos que s’inscriuran als passos de vianants del municipi per tal que siguin llegits per tothom. Els versos es poden presenta fins el dia 7 d’abril. Podrà participar a la convocatòria qualsevol persona empadronada a Vilanova del Camí independentment de l’edat.

La temàtica és lliure, però quedaran exclosos els escrits que incitin a la violència, incloguin missatges sexistes, homòfobs, racistes o de caràcter denigran o discriminatori cap als drets de les persones, que violin el dret a la intimitat o aquells que incloguin publicitat comercial o propaganda política.

Es poden presentar un màxim de 5 versos d’autoria pròpia, tenint en compte que cada vers pot tenir un màxim de 60 caràcters incloent espais. Es poden escriure en català o castellà.

La presentació s’ha de fer per correu electrònic a l’adreça: cultura@vilanovadelcami.cat Al cos del correu s’haurà d’especificar les dades personals i de contacte, així com l’autorització en el cas dels menors d’edat. Els versos s’adjuntaran en un document PDF.

El Jurat estarà integrat per 5 persones de l’àmbit de la cultura i la comunicació. El veredicte dels 15 versos guanyadors s’emetrà el dia 9 d’abril.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*