Inici Destacats Vilanova del Camí lliura els premis del concurs de decoració nadalenca

Vilanova del Camí lliura els premis del concurs de decoració nadalenca

COMPARTIR

El passat 18 de desembre es va fer el lliurament dels premis del Concurs de decoració i il·luminació de Nadal 2020, una edició molt participada, tant en la categoria particular com d’establiments. Trini Garcia Ortega, d’Entreteixits, va recollir el premi en la categoria de millor aparador, mentre que entre els particulars la decoració amb major puntuació ha estat per al balcó de Javier Beltrán Álvarez, del carrer Goya, 33.

Els premis es van lliurar divendres a la sala de plens de l’Ajuntament vilanoví amb la presència dels responsables municipals i dels guanyadors.

Un homenatge a les persones que van confeccionar les primeres mascaretes

“Un homenatge als soldats que amb fil i agulla van lluitar contra la pandèmia”. Així explica Trini Garcia Ortega el significat del decorat que aquests dies llueix a l’aparador d’Entreteixits, la seva outlet de roba del carrer Sant Josep, número 50 de Vilanova del Camí. Amb aquesta decoració ha guanyat el premi del concurs convocat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Explica que és obra de tota la família. “La veritat és que ho vam pensar i vam crear amb la sensació de retre homenatge a totes les mans que es van posar a fer mascaretes i barrets incansablement, desinteressadament, sense aplaudiments, però això no importa”, diu Garcia, perquè el que és valuós és que van ser molt útils durant els primers dos mesos de la pandèmia. “Ens vam barallar”, explica, “com a soldats, amb les nostres tisores i màquines de cosir”.

Des d’Entreteixits, Trini Garcia ha donat les gràcies a totes les persones que van col·laborar en aquesta tasca, i ha fet una menció especial “a la senyora Ana, que avui encara reparteix mascaretes de manera desinteressada”.

A l’aparador destaca un gran soldat que aquests dies ha estat força fotografiat i també un vestit vermell que simbolitza, diu Garcia, “la fantasia i la il·lusió del Nadal”. També recorda l’escenografia d’un dels ballets clàssics, amb partitura de Txaikovski, més representats per aquestes festes: El Trencanous, una versió del “Conte de Nadal” de Charles Dickens.

El balcó del carrer Goya 33 torna a endur-se el premi de la categoria particular

Javier Beltrán Álvarez, del carrer Goya, 33 va recollir el premi en nom de la família. El seu balcó ha tornat a aconseguir aquest any la valoració més alta un cop sumats els punts dels membres del Jurat.

El guanyador va explicar que la decoració està basada en la pel·lícula El Grinch que agrada molt a les seves filles petites.

Cal dir que el Jurat estava format per persones de l’Ajuntament i per d’altres en representació d’entitats locals.

Enguany han estat gairebé una cinquantena els participants particulars. I és que el premi és atractiu i són força les famílies que s’han animat a guarnir el balcó, la finestra, la façana o fins i tot una plaça, que són els diferents elements que es poden decorar dins aquesta categoria, on també es contempla la participació com a comunitat de veïns o entitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*