Inici Societat Vilanova del Camí inicia les obres per urbanitzar el carrer Joan Miró

Vilanova del Camí inicia les obres per urbanitzar el carrer Joan Miró

COMPARTIR

Les obres d’urbanització del carrer Joan Miró del Vilanova del Camí, entre el carrer Ferran Núñez i Verge de Montserrat avancen a bon ritme. Aquest projecte estava pendent des de fa anys, afecta un tram de 150 metres i és una via de comunicació amb els barris Bonavista i La Pau. L’obra es preveu finalitzar en poques setmanes.

El regidor d’Urbanisme, Francisco José Saucedo, explica que el vial només tenia la meitat urbanitzada mentre que l’altra meitat estava en estat de terres. Malgrat que disposa de sistema de clavegueram, quedaven pendents les connexions amb les parcel·les de la part no urbanitzada a la que també s’haurà de dotar d’altres serveis essencials com aigua, llum i gas.

L’objectiu diu Saucedo, és continuar amb la mateixa estructura del vial que ja existeix, mantenint tant l’ample de la vorera com de la calçada, que tindrà una zona per aparcar i un únic sentit de circulació.

L’obra també preveu la senyalització, tant vertical com horitzontal pertinent, així com la supressió de barreres arquitectòniques.

L’alcaldessa Noemí Trucharte afirma que aquesta és una millora important per al veïnat de la zona, i per al municipi en general. Des del govern, diu, seguim ordenant el municipi i compromesos amb la millora de la vida dels vilanovins i vilanovines.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*