Inici Societat Vilanova del Camí inicia dissabte la temporada de les piscines de Can...

Vilanova del Camí inicia dissabte la temporada de les piscines de Can Titó

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí obrirà el proper dissabte, 12 de juny, la temporada de la piscina de Can Titó. Encara no serà una temporada normal, però les mesures sanitàries seran menys restrictives que les de l’estiu passat. Igualment hi haurà declaracions responsables, restriccions de vestidors, higiene de mans i distància, seguint amb les pautes preventives que indica Salut.

Aquest fet permetrà reprendre parcialment el tràmit d’abonaments de temporada, en nombre proporcional a l’aforament que es pugui permetre a les instal·lacions. Aquest estiu, de forma excepcional, seran les persones empadronades al municipi les que tindran l’opció de poder tramitar aquests abonaments demanant cita prèvia.

Cita Prèvia: Des del 7 de juny de 8 a 9:30 h es podrà trucar a Esports (93 805 44 11 ext1) per demanar cita prèvia per al tràmit d’abonaments. Es tramitaran a partir de dimarts, dia 8 de juny de 9 a 14:00 h a les oficines d’Esports, (en l’hora que hagi estat prèviament acordada)

La cita prèvia és una mesura necessària per evitar esperes, cues i aglomeracions indesitjades a la porta de les oficines.

Per fer el tràmit caldrà aportar la documentació següent: DNI i /o llibre de família i una foto de carnet de cada membre de la família. Es podrà pagar amb targeta a les mateixes oficines d’Esports.

Els packs de 10 i les entrades es podran comprar directament a la piscina des del mateix 12 de juny.

Continua vigent la bonificació universal del 20% en el preu de les entrades i dels packs de 10 per a les persones empadronades.

Edats

Esports recorda que els joves poden anar sols a la piscina a partir de 14 anys. De 12 a 14 anys cal un permís previ del tutor/a. Els permisos es poden tramitar a les oficines d’Esports a partir del dilluns 7 de juny, sense cita prèvia (cal una foto).

El full de declaració responsable, l’ha de signar l’usuari (o el seu tutor) en cas de ser menor, el primer dia que accedeixi a piscina. Igual que l’estiu passat, es farà una foto amb el mòbil que haurà de mostrar a recepció calda cop que li sigui requerit.

Millores tecnològiques per a l’estiu 2021

Com a novetats cal destacar que les piscines Can Titó disposaran aquesta temporada d’una pantalla de control automàtic de l’aforament i d’un nou sistema de venda d’entrades. Per qüestions de seguretat i per evitar vandalisme, les instal·lacions també disposaran d’un sistema de videovigilància nocturna connectat amb la Policia Local.

El regidor d’esports, Rafael Gabarri, es mostra satisfet de poder recuperar una certa normalitat a les piscines. També fa una crida a la prudència i demana responsabilitat i comprensió.

Els abonaments representaran un pas endavant cap a la normalitat, però cal recordar que es podran fer servir sempre que l’aforament ho permeti. Es tracta de poder gaudir de les instal·lacions tot garantint la seguretat dels banyistes. Està convençut que amb l’esforç de les famílies, si les condicions sanitàries no empitjoren, pot ser un bon estiu.

Preus dels abonaments:

Individual infantil/jubilat resident: 40,00€
Individual adult resident: 55,00€
Familiar de 2 o 3 membres resident: 73,00€
Familiar de 4 membres resident: 79,50€
Familiar de 5 membres resident: 87,50€

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*