Inici Cultura Vilanova del Camí impulsa una Borsa d’Art i Cultura oberta a artistes...

Vilanova del Camí impulsa una Borsa d’Art i Cultura oberta a artistes de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, a través de la regidoria de Cultura, ha creat una Borsa d’Art i Cultura per tal de fer un registre de persones que, de manera professional o amateur, es dediquen a alguna disciplina artística o cultural. La Borsa d’Art i Cultura incorporarà propostes literàries, d’arts plàstiques, cinema, circ, dansa, fotografia, música i teatre…

L’objectiu és permetre a la regidoria de Cultura tenir un registre de persones i activitats que, en la mesura del possible, es puguin incorporar a l’agenda cultural i festiva del municipi o si més no, donar-se a conèixer en aquesta plataforma.

La regidora Carlota Silva explica que “és una bona manera de promocionar el talent local i alhora fer-los partícips de la vida artística de Vilanova del Camí”.

El registre està obert a totes les propostes culturals de Vilanova del Camí i de la Conca d’Òdena i es pot consultar des del web municipal com un catàleg d’artistes. “Creiem que pot ser un instrument útil no només per donar-los visibilitat sinó també per promoure la seva contractació”, diu la regidora. Seria bo, segons opina la regidora que la idea, fos imitada i compartida per la resta de municipis de la comarca per tal de compartir aquesta informació i promocionar els artistes anoiencs.

La iniciativa es va posar en marxa la setmana passada i ara per ara la Borsa d’Art i Cultura està recollint les dades de les persones que de manera voluntària es vulguin inscriure, per mitjà d’un formulari. La regidora Carlota Silva anima als artistes vilanovins a inscriure’s a la borsa a través del web vilanoví.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*