Inici Gent Vilanova del Camí homenatja vuit matrimonis per les seves noces d’or

Vilanova del Camí homenatja vuit matrimonis per les seves noces d’or

COMPARTIR

El passat dissabte al matí, Can Papasseit acollia la tradicional celebració de les Noces d’Or. Vuit matrimonis, acompanyats dels representants del consistori i les respectives famílies, van ser els protagonistes d’aquesta cerimònia que va aplegar un centenar de persones. Plegades van compartir el record dels cinquanta anys de vida en comú dels protagonistes.

Els matrimonis que aquest any celebraven les noces eren: Alonso Plaza Donaire i Joaquina Garrote González; Zoilo Sierra García i Clemencia Julián Fraile; Martín González Flores i Fernanda Grado Morcillo; Álvaro Herranz González i Antonia López Casarramona; Jordi Forné Vila i Mónica Hontoria García; Juan Martínez Andreo i Pepita Abril Pérez; Alfonso Martínez Güell i Maria Dolores Arcas Rubio, i Manuel Campo Moreno i Carmen Aledo Mendez.

La cantant Sheila Grados va ser l’encarregada de posar les emotives notes musicals a cadascuna de les intervencions que recollien aspectes de vida de cada parella. I en nom de l’Ajuntament, l’alcaldessa Vanesa González i la regidora de Serveis Personals Pepita Còdol van lliurar als matrimonis plaques i flors en record d’aquest dia.

FER UN COMENTARI

*