Inici Societat Vilanova del Camí estrenarà el mes d’agost la zona lúdica a l’entorn...

Vilanova del Camí estrenarà el mes d’agost la zona lúdica a l’entorn del Parc Fluvial

COMPARTIR

L’espai de lleure i barbacoes del Parc Fluvial s’inaugurarà el proper 9 d’agost a les 20 h. Aquest espai comptarà amb 12 barbacoes i fins a una vintena de taules de pícnic que està previst col·locar properament.

Les obres comprenen l’arranjament del terreny on també s’hi han plantat diferents arbres i s’hi ha instal·lat un petit quiosc des d’on es gestionarà el servei. Per fer les reserves de les barbacoes es pot trucar al 642 66 00 83.

L’Ajuntament també ha redactat unes senzilles normes d’ús que descriuen la zona, el material que hi ha i les capacitats però també com detalla com s’ha de fer la reserva i les seves condicions. Quan es faci una reserva, per exemple, s’haurà d’especificar el nombre de persones que hi participen i s’haurà de nomenar un responsable, major d’edat a qui se li assignarà una barbacoa i les corresponents taules i se li especificarà l’horari d’ús.

El mateix dia de la utilització del servei, la persona que ha fet la reserva s’haurà d’inscriure al llibre de registre que trobarà a la caseta de fusta.

Com a normes d’ús, també s’especifica que, al finalitzar el torn s’han de retirar les deixalles i deixar net el recinte, mantenint en tot moment l’ordre públic. Així mateix la normativa obliga a comprar la llenya de la barbacoa a la caseta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*