Inici Destacats Vilanova del Camí estrena l’agenda nadalenca amb l’obertura d’una pista de gel

Vilanova del Camí estrena l’agenda nadalenca amb l’obertura d’una pista de gel

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí va encetar l’agenda de Nadal el passat 3 de desembre amb la inauguració de la pista de gel que s’ha instal·lat a la plaça del Mercat i la tradicional encesa de l’arbre de Nadal. Durant tota la tarda hi va haver atraccions per a les famílies, una xocolatada calenta, un photocall nadalenc i un clown particular molt hàbil amb els globus. Sens dubte, però, el gran atractiu de la tarda va ser la pista de gel que van estrenar petits i grans.

L’acte institucional va començar amb la salutació de l’alcaldessa, Noemí Trucharte que va estar acompanyada de l’equip de govern i també del regidor de Vilanova Alternativa, Francisco Palacios.

L’alcaldessa va anunciar els actes que s’han preparat, des de les diferents regidories, en el marc de l’agenda de Nadal, “una agenda, va dir, que s’ha adaptat a les condicions sanitàries del moment, però sense renunciar a la programació d’actes culturals, recreatius, esportius i comercials de manera segura i respectuosa”. Per això va dir Noemí Trucharte, “hem seguit aguditzant l’enginy i innovant tant en les formes com en els continguts”.

La pista de gel, va dir l’alcaldessa, “ha estat una important aposta de l’equip de govern amb el convenciment que pot ser un bon reclam per a Vilanova del Camí i, al mateix temps, un bon entreteniment pels infants”. Trucharte va assegurar que “la pista pot contribuir a la dinamització del comerç local i incentivar el consum de proximitat”.

L’alcaldessa va acabar la seva intervenció amb una crida a la prudència. Va convidar al veïnat a sortir al carrer i gaudir dels actes que s’han preparat, però també els va insistir perquè es compleixin les normes dictades per Salut com la distància social, l’ús de les mascaretes i el rentat de mans.

La salutació institucional va donar pas a la projecció d’un vídeo a la pantalla gegant que es va instal·lar a la plaça. L’audiovisual presentava els principals actes de l’agenda nadalenca i que va ser el preludi de l’actuació de Marta Bossa, una jove artista que va interpretar dues peces musicals des de l’interior de la pista de gel vestida amb moqueta vermella per a l’ocasió.

Les cançons escollides van ser “La cuenta atrás” de Mecano i “Quan somrius”, que va formar part del disc de la Marató de TV3, l’any passat.

Tot seguit, el públic que estava concentrat a la plaça va seguir el compte enrere que va encendre el tradicional arbre de Nadal de la plaça. I després, es va obrir la pista de gel que, des del primer moment, es va omplir de quitxalla. 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*