Inici Societat Vilanova del Camí dobla les ajudes a famílies afectades per la celiaquia

Vilanova del Camí dobla les ajudes a famílies afectades per la celiaquia

COMPARTIR

L’Ajuntament va notificar el 27 de setembre, la resolució de les ajudes per a les persones afectades per la malaltia celíaca, intolerància o al·lèrgia al gluten. Aquest any s’han presentat 20 sol·licituds que han estat admeses per complir amb tots els requisits que es demanaven i, per tant, es doblen les ajudes que es van atorgar l’any passat. En total s’han repartit 4.200 €.

La regidora de Serveis Personals, Salut i Consum, Sílvia Cáceres s’ha mostrat molt satisfeta perquè “la xifra de beneficiaris s’ha doblat respecte de la primera edició, amb l’afegit que una de les famílies té dues persones afectades per aquesta malaltia”.

La regidora ha avançat que té previst reunir-se la setmana vinent amb les famílies beneficiàries en un espai de trobada i d’intercanvi on es puguin fer propostes concretes que s’inclourien, en la mesura del possible, explica Sílvia Cáceres, en els projectes de la regidoria de salut.

La iniciativa vilanovina ha despertat interès en altres municipis

La iniciativa de Vilanova del Camí ha despertat l’interès d’altres ajuntaments, que segons explica la regidora Sílvia Cáceres, “ens han trucat per demanar-nos informació”.

“La voluntat de l’Ajuntament és continuar treballant perquè aquestes xifres puguin seguir creixent en properes edicions”, assegura la regidora, qui també ha avançat que estan dissenyant altres línies de actuació que implicarien altres regidories com la de Promoció Econòmica, des d’on es podrien programar, per exemple, jornades o tallers sobre la manipulació dels aliments.

FER UN COMENTARI

*