Inici Destacats Vilanova del Camí consolida l’oferta comercial i lúdica de la seva Fira...

Vilanova del Camí consolida l’oferta comercial i lúdica de la seva Fira de Nadal

COMPARTIR

Vilanova Comerç va obrir aquest diumenge l’agenda nadalenca amb la celebració de la Fira de Nadal que va aconseguir una assistència elevada. Hi va haver, però, dos moments on la participació va ser notablement destacada, de dos quarts de dotze a les dues del migdia, i de cinc a set de la tarda.

La Fira de Nadal es va celebrar en un ambient molt agradable i des de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias n’ha fet una valoració molt positiva. Aquest any hi van participar 16 comerços i es van desenvolupar 8 activitats paral·leles que van funcionar molt bé. El Tió, els tallers d’Animan’s, les sardanes de l’Associació Sardanistes de Vilanova del Camí, Sweet Índia… van portar un públic molt divers a la plaça del Mercat.

El Tió va ser un dels grans reclams de la Fira. Uns 300 nens i nenes van estomacar-lo de valent, a canvi d’una bossa de llaminadures i un petit Tió de suro. Moltes famílies van triar l’opció de pagar un euro per fer aquesta activitat, que també es podia fer de manera gratuïta tot comprant en qualsevol de les parades de la Fira. L’aportació, explica Jordi Vilarrubias, és simbòlica i és una col·laboració amb Vilanova Comerç.

La Fira va estar molt concorreguda durant tot el dia, però sobretot de quarts de dotze a dues del migdia, aprofitant les hores de sol i l’activitat per fer cagar Tió. També es va aplegar un públic molt nombrós de cinc a set de la tarda, coincidint amb la xocolatada.

A banda de passejar, visitar la Fira i gaudir de les activitats que s’havien preparat, Jordi Vilarrubias assegura que també hi va haver força activitat comercial. En general, diu el president de Vilanova Comerç, les valoracions dels comerciants han estat positives.

La propera activitat de Vilanova Comerç serà el 5 de gener quan faran el sorteig de l’arbre regal, un arbre fictici que suma les aportacions dels comerços col·laboradors. El sorteig es farà en directe, a les quatre de la tarda, a la plaça del Mercat. Una mà innocent traurà la butlleta guanyadora, butlletes que els establiments associats ja han començat a repartir entre la seva clientela.

Un gran arbre de Nadal il·lumina la plaça del Mercat

Aquest diumenge es va il·luminar l’arbre de Nadal que hi ha a la plaça del Mercat de Vilanova del Camí. L’acte inclòs en el programa de la Fira de Nadal de Vilanova Comerç, va anar a càrrec de l’alcaldessa Noemí Trucharte i els regidors Francisco Palacios, Eva Vadillo i Imma González.

L’alcaldessa va començar la seva intervenció agraint a Vilanova Comerç l’organització de la Fira que va estar molt concorreguda sobretot pel matí i migdia. La Fira de Nadal obre l’agenda dels actes nadalencs, una agenda on hi participa tant les entitats locals com el propi Ajuntament, des de diferents regidories: Cultura, Serveis Personals, Esports o l’ Alcaldia.

Noemí Trucharte va explicar que l’Ajuntament ha fet un esforç en aquests darrers dos anys per anar ampliant la decoració nadalenca a diferents carrers i places del municipi. Enguany, va dir, s’han instal·lat més de 120 motius nadalencs i s’ha incorporat decoració a les dues rotondes d’accés al municipi.

L’alcaldessa va convidar la quitxalla a fer un compte enrere per encendre l’arbre de Nadal que lluirà a la plaça del Mercat fins després de Reis.

FER UN COMENTARI

*