Inici Destacats Vilanova del Camí cobrirà les pistes poliesportives de Can Titó

Vilanova del Camí cobrirà les pistes poliesportives de Can Titó

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha tret a licitació la fase 1 de l’obra per cobrir les pistes exteriors de Can Titó. Les empreses interessades en el projecte poden enviar les seves propostes fins el 27 d’octubre a les 14:00 h, a través del Perfil del Contractant.

L’obra, que es licita amb un import a l’alça de 195.680 €, ja es va sotmetre a exposició pública el mes de juny, sense que es fessin arribar al·legacions ni modificacions al projecte original.

El projecte inclou el cobriment i la col·locació de tancaments laterals a la pista poliesportiva que dotarà el municipi d’un segon espai cobert per a la pràctica esportiva i el desenvolupament d’activitats de lleure.

A l’actualitat, expliquen des de l’àrea d’Esports, només existeix un equipament cobert per a la pràctica esportiva, que és el poliesportiu, una instal·lació que s’ha quedat petita per encabir totes les propostes esportives que hi ha al municipi.

La pista coberta ajudaria a descongestionar el pavelló, s’hi podrien fer els entrenaments dels equips base, per exemple, i tanmateix, per la seva característica d’espai polivalent, podria acollir altres iniciatives i activitats del municipi.

El projecte per cobrir les pistes poliesportives contempla dues fases

Durant la primera, es faria el cobriment de les pistes que ocupa una superfície de més de 1.600 metres quadrats, amb una estructura metàl·lica sobre sabates de formigó armat i la corresponent cobertura de xapa metàl·lica.

En aquesta fase es durà a terme la instal·lació elèctrica per tal d’il·luminar el recinte i també es col·locaran adequadament els baixants de coberta que arribaran fins a la xarxa de sanejament. Per acabar es farà una tanca de blocs de formigó de 50 cm més malla metàl·lica fins als 2,5 metres d’alçada per evitar que s’escapin les pilotes durant el joc.

Durant la segona fase del projecte, està previst fer els tancaments laterals de la pista amb planxes metàl·liques plegades i microperforades que permetran el pas de la llum de manera indirecta i eviten el pas del vent. És el que els experts anomenen, una solució climàtica passiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*