Inici Destacats Vilanova del Camí celebra els títols assolits per clubs del municipi

Vilanova del Camí celebra els títols assolits per clubs del municipi

COMPARTIR

Can Papasseit es va omplir dilluns d’orgull i festa en un acte de reconeixement al CE Budokan i la selecció catalana de Taijitsu, a l’equip cadet A del CFS Vilanova i a l’amateur del CF Vilanova pels títols esportius assolits en diferents competicions. Unes dues-centes persones van compartir aquest homenatge presidit pels pràcticament el consistori en ple.

El primer reconeixement de la tarda va ser per a la selecció catalana de Taijitsu, un grup de competidors valents que han demostrat un esperit de competició excepcional i un esforç encomiable. Amb gran satisfacció, s’ha destacat que aquesta selecció està integrada gairebé tota per esportistes vilanovins, concretament del Club Esportiu Budokan. Els membres d’aquesta selecció han dedicat temps i sacrificis per a la seva preparació, ja que la pràctica del Taijitsu requereix disciplina i compromís diari. Però el seu esforç té recompensa, ja que va tornar del Campionat d’Espanya celebrat a Toledo amb 29 medalles d’or, 23 de plata i 35 de bronze, superant els resultats del Campionat d’Espanya anterior.

El seleccionador català, Pere Soler, va agrair el reconeixement tot recordant la trajectòria del CE Budokan que va començar fa 25 anys com una escola esportiva amb quatre alumnes i ara, ja superen els 200. La pràctica de les arts marcials va tenir tan bona acollida al municipi que el 2004 va obrir el centre, i per tant Soler es prepara per celebrar el pròxim any, el seu vintè aniversari.

L’equip cadet A del CFS Vilanova promet seguir donant molts èxits al club i al municipi

La cerimònia també ha reconegut l’equip Cadet A de l’escola de Futbol Sala Vilanova del Camí, que han aconseguit no només el títol de Campió de lliga, sinó també l’ascens de categoria per segon any consecutiu, demostrant el seu talent innat i excel·lència esportiva. El seu compromís i dedicació serveixen com a exemple inspirador per als joves esportistes que somien en destacar en l’àmbit esportiu. Tant els jugadors com el cos tècnic han demostrat que, amb treball dur, determinació i coratge, les metes més ambicioses es poden convertir en realitat. Els membres de l’equip Cadet A han rebut un merescut reconeixement i agraïment per part de la comunitat vilanovina.

Rosa Nogales, membre de la Junta va agrair el reconeixement i creu que l’equip cadet és molt potent i està convençuda que pot seguir sumant nous èxits esportius pel club i pel municipi.

El CF Vilanova celebra el seu ascens a Segona Catalana

El tercer títol celebrat durant aquesta cerimònia ha estat el del CF Vilanova, equip amateur que ha aconseguit el títol de Lliga i, a més, ha assolit un històric ascens a Segona Catalana després de vint anys sense aconseguir-ho. Aquesta fita extraordinària ha provocat un orgull desbordant a Vilanova del Camí i ha posat de manifest el gran treball i esforç dedicat per l’equip durant aquesta temporada.

L’equip amateur del CF Vilanova ha superat tots els reptes que s’han presentat al llarg de la compatició. S’han enfrontat a rivals forts amb una gran mentalitat guanyadora, deixant una empremta en cada partit jugat. La seva passió pel futbol i la seva habilitat per competir al màxim nivell han estat factors clau en el seu èxit. L’ascens a Segona Catalana no només és un testimoni del talent dels jugadors, sinó també de la seva determinació, compromís i treball en equip.

El president del club, Carlos Fernández, va tenir paraules d’agraïment pel reconeixement i va llor tant els jugadors com l’staff, que han lluït amb orgull els colors blanc i vermell i han treballat com un veritable equip.

L’acte de reconeixement es va cloure amb una ovació unànime per als membres de l’equip Cadet A de l’escola de Futbol Sala Vilanova del Camí, la selecció catalana de Taijitsu i l’equip amateur del CF Vilanova. Els jugadors, staff i els regidors del consistori encapçalats per l’alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor d’Esports, Rafael Gabarri, van pujar a l’escenari amb els guanyadors per compartir la gesta immortalitzada en una gran foto familiar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*