Inici Destacats Vilanova del Camí celebra diumenge la seva Fira de Nadal

Vilanova del Camí celebra diumenge la seva Fira de Nadal

COMPARTIR

Vilanova Comerç organitza aquest diumenge la tradicional Fira de Nadal. Una mostra del comerç de proximitat que oferirà durant tota la jornada productes per regalar o consumir durant aquestes festes. La mostra del comerç es complementarà amb diferents activitats paral·leles adreçades al públic general, tant al matí com a la tarda, a la plaça del Mercat.

La fira obrirà a les 10 del matí i oferirà activitats per a la mainada. De 10:30 a les 14:00 h es farà un taller de manualitats i pintacares a càrrec d’Anima’ns, i a la tarda, a partir de les 16:00 h, es tornaran a fer activitats infantils.

El Tió serà un dels protagonistes també de la Fira de Nadal. A les 11:00 h hi haurà la primera sessió per fer-lo cagar i la segona serà a la tarda, a les 17:00h. Per participar-hi cal portar una butlleta segellada per qualsevol dels comerços participants o pagar un euro.

A les 12 h, l’Associació Sardanistes de Vilanova del Camí farà rotllana a la plaça del Mercat en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada al càncer i a la una, serà el torn de Sweet India.

Aquesta Fira de Nadal dedicarà un espai important a la gastronomia, que anirà a càrrec de La llar de les delícies. A les 10:30 h hi haurà elaboració i venda de rosquillas, amb degustació de cafè i pastes per només 2 €. I a les 12:30 h, degustació de migas amb postres incloses per 4 €.

A les 18 h es servirà xocolata calenta amb melindros per a la mainada i tot seguit, a les 18:30 h, es farà l’encesa de les llums i l’arbre de Nadal, un acte que anirà a càrrec de les autoritats locals.

En aquesta edició de la Fira de Nadal hi participen: La llar de les delícies, Azabache, Kukada’s, +Kllibres, El Golafre, Novetats Maria, El racó de les flors, La bona salut, Punt Viatges, Modas Gonzalo, Loteria Vilanova, la xurreria del Mercat, Anfora’s, Artesania J.Pons, SuperMas i Sígrid Informàtica. Vilanova Comerç compta també amb el suport de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí.

Un arbre de llums de grans dimensions presidirà la plaça 

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha engalanat diferents carrers del municipi amb les tradicionals llums de Nadal. Aquest any, seguint la línia de l’any passat s’ha incorporat il·luminació nadalenca a diferents places per portar l’ambient nadalenc a tots els barris. La novetat d’enguany, però, és la instal·lació d’un gran arbre de llums a la plaça del Mercat.

Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí s’aprofitarà el marc de la Fira de Nadal d’aquest diumenge per encendre els llums de Nadal que fins després de Reis, donaran ambient a carrers i places del municipi. Aquest any s’han instal·lat 59 arcs, 60 motius nadalencs als fanals, 3 cortines de llums i 3 grans rètols il·luminats. Així mateix s’han instal·lat prop d’una cinquantena de garlandes amb llums flash que decoraran els arbres de diferents places i espais de joc.

També s’han incorporat a la decoració nadalenca, alguns fanals dels dos accessos al municipi, per exemple els de la rotonda del carrer Foradada o els de la cruïlla del carrer Verge de Montserrat amb la carretera de La Pobla.

La principal novetat d’enguany, però, serà la instal·lació d’un arbre de llums. Des de l’Ajuntament expliquen que l’arbre estarà rodejat per una tanca de fusta per raons de seguretat i conviden a grans i petits a deixar en aquesta tanca els seus desitjos per aquest Nadal. Desitjos que poden arribar en forma de missatge en un paper de colors, en una bola de Nadal o en qualsevol altre suport que es pugui deixar a la tanca sense perill.

L’encesa de les llums, que estarà presidida per les autoritats locals, està prevista per a les 18:30 h després de la xocolatada que oferirà Vilanova Comerç.

FER UN COMENTARI

*