Inici Societat Vilanova del Camí i Alcántara signen un protocol d’amistat i refermen un...

Vilanova del Camí i Alcántara signen un protocol d’amistat i refermen un futur agermanament

COMPARTIR

Una delegació vilanovina encapçalada per l’alcaldessa Noemí Trucharte i integrada pel regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón, el regidor d’ERC Marc Bernáldez i l’assessor Pau Duran, van viatjar fins a Alcántara, per signar els primers compromisos del què serà un nou agermanament.

La delegació ha estat rebuda per l’alcaldessa d’Alcántara, Mónica Grados Caro, i d’altres càrrecs i tècnics de l’ajuntament alcantarí que s’han ocupat de mostrar als vilanovins els encants de la ciutat extremenya.

L’alcaldessa Noemí Trucharte ha expressat la seva gratitud a la seva homòloga alcantarina perquè assegura “ens hem sentit com a casa”. De fet, explica Trucharte, a Alcántara s’ha trobat amb alguns veïns de Vilanova del Camí que, per diferents motius, estan passant uns dies a Alcántara. També han pogut saludar familiars i amics, com Maribel Sandoval, que va ser la primera presidenta del Centro Cultural Extremeño Anoia.

Durant la seva estada a Alcántara, els vilanovins han pogut visitar Alcántara i els seus monuments més destacats: el pont romà d’Alcántara, el conventual de San Benito, els carrers empedrats del centre històric o de la plaça Corredera.

A banda de conèixer el municipi i l’entorn, les delegacions vilanovines i alcantarines han signat un primer compromís d’amistat, preludi de l’agermanament que està previst formalitzar durant els pròxims mesos.

Un compromís que, com el que es va signar amb Pozo Alcón, Jaén, permetrà combinar els vincles d’amistat amb altres fórmules d’intercanvi cultural, esportiu, econòmic o empresarial.

“En aquest projecte, explica Noemí Trucharte, jugaran un paper molt important els nostres conciutadans, ja que la seva contribució serà vital perquè aquests dos nous agermanaments –amb Pozo Alcón i Alcántara- assoleixin els seus objectius”.

FER UN COMENTARI

*