Inici Festes Vilanova del Camí afegirà un concurs de disfresses a les celebracions de...

Vilanova del Camí afegirà un concurs de disfresses a les celebracions de Castanyada

COMPARTIR

Aquest 31 d’octubre no hi ha excusa per no celebrar la Castanyada a Vilanova del Camí on entitats i ajuntament ofereixen fins a quatre activitats diferents.

Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari, amb el suport de Promoció Econòmica i Diputació de Barcelona, s’han donat la mà per organitzar plegats la Castanyada. Un acte tradicional que s’ha programat de cinc a set de la tarda a la plaça del Mercat i que inclou diferents actes adreçats a la quitxalla.

Les activitats començaran amb una gimcana amb la Castanyera i en Marrameu i un concurs de carabasses decorades que es poden portar fetes de casa. L’organització lliurarà un premi per al guanyador que consistirà en un lot de productes del Mercat valorat en 30 €. A més a més, durant tot el dimecres 31 d’octubre, els comerciants del Mercat obsequiaran els nens i nenes que entrin disfressats al mercat.

Des de Vilanova Comerç estan repartint butlletes entre la clientela que el proper dimecres podran canviar per una paperina de castanyes calentes, una per client, fins acabar les existències.

Cercavila monstruosa i concurs de disfresses en la primers edició de la Transcastanyada

Després de les activitat programades pel Mercat i Vilanova Comerç, agafarà el relleu festiu la regidoria de Cultura amb una nova iniciativa “La Transcastanyada”, amb un concurs de disfresses i cercavila monstruosa. Els actes compten amb el suport i la complicitat de la Casa de Andalucía de l’Anoia i moltaXamba Camp del Rei.

El punt de trobada serà la plaça del Mercat on a partir de les 18:30 h es faran les inscripcions per al concurs de disfresses i la cercavila començarà a les 19 h amb punt i final a Can Papasseit.

A partir de les 19:30 h a Can Papasseit acollirà un espectacle de màgia i tot seguit es farà el lliurament de premis: a la disfressa més monstruosa, a la millor disfressa de grup, a la millor disfressa feta amb materials reciclats i a la millor disfressa tradicional.

A partir de les 22:00 h, la Transcastanyada continuarà amb un concurs de karaoke que premiarà la millor actuació de la nit.

La Casa de Andalucía de l’Anoia i la Unión Cultural Extremeña Anoia obriran les seus socials per celebrar la castanyada

La Casa de Andalucía de l’Anoia i la Unión Cultural Extremeña Anoia obriran les seves respectives seus socials per celebrar amb socis i simpatitzants aquesta tradicional festa de tardor. Els extremenys ho faran a les set de la tarda (19:00 h) mentre que la Casa Andalusa ho ha programat per a dos quarts de nou del vespre (20:30 h).

El casal de la Gent Gran també celebrarà la Castanyada però ho farà dissabte el “Duet Pentagrama” començarà a les sis de la tarda. A l’entrada del ball es donarà una bossa de panellets per cada un dels assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*