Inici Futbol Vilanova del Camí acull el primer torneig inclusiu de la mà del...

Vilanova del Camí acull el primer torneig inclusiu de la mà del CE Anoia

COMPARTIR

El primer torneig inclusiu de CE Anoia ha deixat sense paraules l’entitat que va viure diumenge de la setmana passada una jornada inoblidable. Els quatre equips participants: Dream Team Anoia, Adisga Gavà, Sitges i Insercor Cornellà, van donar-ho tot i van gaudir de valent practicant el futbol.

Segons afirma Raúl Martos des del Club Esportiu Anoia, diumenge van viure “la festa del futbol”. Tal com esperaven, la participació va ser el més valuós per als quatre equips. Al final, tots van lluir amb il·lusió la medalla i el trofeu, perquè no hi va haver ni guanyadors ni perdedors. Fins i tot van corejar plegats “campions, campions…” abans del lliurament de premis.

Des del club també es mostren molt satisfets amb la resposta del públic que va animar als equips (fins i tot amb bombos) i va acompanyar-los al llarg d’aquesta jornada tan especial.

Des de fa dos mesos el Club Esportiu Anoia ha format el Dream Team Anoia, de la mà del Grup Àuria i del Club Aidar -de l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia. El projecte inclusiu aplega més d’una quinzena de persones amb discapacitat física o intel·lectual que es troben cada dimarts per compartir un temps de pràctica esportiva i de lleure.

Des de l’entitat es mostren molt agraïts amb el suport institucional, associatiu i particular que han rebut per tirar endavant aquest primer torneig inclusiu i esperen poder donar continuïtat al projecte.

La pròxima cita del Dream Team Anoia serà el dia 26 de juny a Gavà. Els nois i noies s’estan preparant amb molta il·lusió, per participar com a convidats en el final de lliga inclusiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*