Inici Destacats Vilanova del Camí acollirà una Oficina Accelera Pime per impulsar la transformació...

Vilanova del Camí acollirà una Oficina Accelera Pime per impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses

COMPARTIR

El Centre d’Innovació Anoia, de Vilanova del Camí acollirà la nova Oficina Accelera Pyme Rural de la província de Barcelona. La presentació del servei es farà el pròxim dimecres 22 de febrer a les 17:30 h, a l’Auditori del Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12 de Vilanova del Camí.

PIMEC i la Diputació de Barcelona, subvencionat per Red.es, posa en marxa el Programa Oficines Accelera Pime Rural a la província de Barcelona, amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades en entorns rurals, municipis de menys de 20.000 habitants.

Aquest programa, sense cost per a les empreses, s’executa a través de diferents serveis com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

Amb aquest recurs es vol posar de manifest la importància i els avantatges d’incorporar tecnologies digitals als negocis i contribuir al coneixement de les diferents tecnologies disponibles al mercat i dels àmbits de l’empresa són susceptibles de ser digitalitzats.

L’acte començarà amb una benvinguda a càrrec de Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí; i les intervencions de Jordi Barón, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí; de Montserrat Mases, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calaf i de Josep Ginesta, secretari general de PIMEC.

La presentació de la seu a l’Anoia de l’Oficina Accelera Pime Rural anirà a càrrec d’Albert Torras, tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, i d’Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC.

Tot seguit, Esther Boixader, assessora tecnològica de l’OAP Rural de l’Anoia, farà una descripció del catàleg de serveis i activitats de l’Oficina Accelera Pime per a la digitalització d’autònoms i pimes.

I seguidament s’obrirà un torn de preguntes entre el públic assistent. L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta però cal inscripció.

La podeu fer seguint l’enllaç:

https://www.oapbarcelona.com/esdeveniments/acte-de-presentacio-de-la-seu-de-loficina-accelera-pime-rural-a-lanoia/

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*