Inici Societat Vilanova asfalta aquest dimecres el tram del carrer Major amb Igualada

Vilanova asfalta aquest dimecres el tram del carrer Major amb Igualada

COMPARTIR

[Img #32339]Aquesta setmana les obres d’urbanització de la plaça Major assoliran una nova fase amb l’asfalt del tram comprés entre carrer Major i Igualada; el revolt de sortida del municipi on hi ha la parada d’autobús. Els treballs d’asfalt s’han previst per dimecres al matí. Segons els responsables tècnics municipals d’obres i urbanisme, implicaran alguns talls intermitents del trànsit, concretament entre les deu del matí i la una del migdia.

 

Actualment, les obres ja afecten la circulació dels vehicles en aquesta zona i es dóna pas intermitent –per mitjà de semàfors- al carrer Igualada i al carrer Ronda, on s’arriben a formar cues a determinades hores del dia, ja que aquesta és una de les principals vies d’entrada i sortida del municipi.

 

Tot i les molèsties que una actuació com aquesta implica, l’obra avança segons el terminis previstos i a bon ritme, segons fonts municipals.

 

Els treballs van començar el passat 3 d’agost. Aquesta és la darrera fase que completarà el projecte de rehabilitació del centre urbà. L’obra civil la realitza Aglomerats Girona S.A. mentre que la direcció facultativa va a càrrec d’Ecopime Projects.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*